Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

L-week in het Roze Huis in Antwerpen

8 november 2018 - 18 november 2018

Workshop – Fuiven – Sport

Activiteiten – Ontspanning – Ontmoeting

 

L-week Antwerpen zet in op plezier, beweging en ontmoeting

L-week Antwerpen, een initiatief van een groep geëngageerde vrijwilligers van Het Roze Huis -çavaria Antwerpen, komt in november van dit jaar met de achtste editie van het evenement. L-week is een initiatief voor lesbische en bi-vrouwen.

Gedurende het evenement, dat van vrijdag 9 november tot zondag 18 november duurt, worden zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd, waaronder: een wensmoederborrel, een fotoproject rond gender, kookavonden en natuurlijk is er genoeg gelegenheid om te dansen en mensen te ontmoeten op feestjes.

´De L-week is relevanter dan ooit. De wereld rond ons vertoont steeds meer barsten van onverdraagzaamheid. Deze tien dagen spelen we een essentiële rol dat we als groep vrouwen* naar buiten komen en elkaar ondersteunen. Het is uniek zoveel verenigingen te zien samenkomen in één event. Voor mij is dat het summum van samenhorigheid onder de gemeenschap zelf,´ aldus Sofie Detaille, één van de organisatoren de L-week.

De meeste activiteiten zijn individueel. Enkele zijn gericht op koppels en andere zijn in team.
Veel activiteiten worden gratis aangeboden, of tegen een kleine vergoeding.

De organisatoren van de L-week slaan de handen ineen met een aantal aangesloten verenigingen en partners van Het Roze Huis, zoals: Regenboogambassadeurs, WIJ, Atthis, ’t Kwadraat, Flamingo’s, Stavazah, Active Company, Holebibib, Kartonnen Dozen, HLWM, Den Draak en Genderflux.

De L-week komt tot stand mede dankzij de steun van: Stad Antwerpen, Gelijke Kansen Vlaanderen, Café De Love, Aan het Strand van Oostende, ViaVia, Rosenobel.

Meer info: www.l-weekantwerpen.be

Contact: l-week@hetrozehuis.be

Gegevens

Begin:
8 november 2018
Einde:
18 november 2018
Site:
www.hetrozehuis.be/l-week

Locatie

Het Roze Huis
Draakplaats 1
Antwerpen, 2000
+ Google Maps